STOCKHOLM MISS VOON

måndag 12 september 2016


MISS VOON
STUREGATAN 12
STHLM

Miss voon hör till konceptet F12 (Smak, Publicó, Mother bla.)Den är en cross-kitchen restaurang som kombinerar de asiatiska köken med en europeisk touch. Elegant, lite lyxbetonat(priset främst) och trendigt. Restaurangen var fylld med after-work grupper; det var visserligen en fredag kväll. Mycket ungdomar...inte så många i vår ålder men det störde inte...snarare tvärtom. Mycket bra stämning och mycket mörkt i lokalen! Hade planerat att prova deras 7 rätters avsmakningsmeny(som rekommenderas på trip advisor) menmen...var inte så särdeles hungriga så det fick bli två små rätter/person.










Hälleflundra, torskkind, anka och vildräka. Den sistnämnda har jag ingen bra bild på. Alla smakkombinationer var ypperliga; favoriten var kanske ankan och torskkinden. Hummertacon lär ska vara gudomlig men det visste jag inte då...




Menyn såg ut som på många asiatiska krogar i dessa dagar, huvudingredienserna uppräknade efter varandra.



Här ser det lite tomt ut men halvvägs genom middagen dök det upp ett gäng på 10 snygga tjejer och efter det var det inte längre så tyst i denhär delen av salen.




Damrummets inre dörr a piece of art!


Vi var mycket nöjda med rätterna.De var enkla, fräscha och mycket smakrika...harmade lite att vi inte tog avsmakningsmenyn men den ska prövas nästa gång!
Ett tillägg ännu: glömde att det också fanns en sashimibar till höger på fotot(syns inte) varifrån man fritt kan välja rå fisk och skaldjur med olika såser. 


Miss voon var en angenäm bekantskap och rekommenderas å det varmaste!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar