tag:blogger.com,1999:blog-468588431194045915.post2353767776580789391..comments2023-09-06T11:43:31.310+03:00Comments on Landebistro: LAX & PAK CHOYAnnehttp://www.blogger.com/profile/02759573786894864669noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-468588431194045915.post-36193283421971686042017-04-10T21:29:41.553+03:002017-04-10T21:29:41.553+03:00Hej Sofia!
Testa att grilla gäddfilén och smeta på...Hej Sofia!<br />Testa att grilla gäddfilén och smeta på smöret sen. Tror nog att vilken fisk som helst går ihop med smöret. Man kan ju också bara steken fiskfiléerna direkt i smöret. Egen fångad fisk är nog det bästa och färskaste! Edamapasta är gjord på edamamebönor och är mycket god. Finns på Ruohonjuuri och åtminstone vissa K-affärer. Glad Påsk!Annehttps://www.blogger.com/profile/02759573786894864669noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-468588431194045915.post-36799639501410082782017-04-10T19:08:06.126+03:002017-04-10T19:08:06.126+03:00Alltså det här e nog ett recept (både fisken med m...Alltså det här e nog ett recept (både fisken med misosmör och den underbara pak choyn) jag måst ta vara av och fixa tillsammans med pappa på sommaren på Åland. Tror du gädda kunde passa istället för lax? Prefererar nämligen att använda egen fångad fisk :)<br />Och hej, vad är edamamepasta för nåt? Låter intressant!<br />Sofiahttps://www.blogger.com/profile/12521480800387312483noreply@blogger.com